myprincess1 Kızlar şu yapay zeka ile yapılan akım videoları hangi programdan yapıyorlar Bebeklerin roman vs. oynadığı, bilen var mı ben de yapmak istiyorum Çok tatlı ve komik 😂
Dmt-01 myprincess1 birsürü uygulama var ama ücretli malesef.kızıma yapayım dedimde olmadı.indrmiştim bikaç uygulam ama ücretli olunca geri sildim.
Deletedmom_985 myprincess1 ai video generator art, videa… uygulamanin ismi bu deneme sureli abone olup ucret cekilmeden aboneligi iptal ettirin 🌸
myangelson myprincess1 komik geliyor bana da ama hoş bulmuyorum ya özellikle yapay zekaya bebeklerin konmasını. Daha doğrusu sosyal medyada direk bebeklerin konmasını. Türlü türlü şeyler oluyor teknoloji çağındayız 🥲
myprincess1 myangelson kendim sosyal medya kullanmıyorum zaten, bebeğimin yüzünü de bir yaşına geldi WhatsApp durumda bile paylaşmadım ben de doğru bulmuyorum sadece videonun yapıldığı programı merak ettim 😂
myprincess1 myangelson kendim sosyal medya kullanmıyorum zaten, bebeğimin yüzünü de bir yaşına geldi Wpp durumda bile paylaşmadım ben de doğru bulmuyorum sadece videonun yapıldığı programı merak ettim:)
[silindi] Ben de hiç beğenmiyorum ya çocukların malzeme edildiği hiç bir şey hoşuma gitmiyor. Zaten çocuklar artık çocuk gibi değil bir de yapay zekayla bebekten büyütüyorlar. Kendinize anı olsun diye yaparsınız o ayrı tabi. Sosyal medya dediğiniz için söyledim.