SevimliHayaletCasper bingolayse bebeğinizin kilosu ortalamanın üstünde. Nasıl kilo alımı durdu son ayda hiç almadı mı
12betul bingolayse şimdi 1 yaşız . Ay da 8.365 ti şimdi de 9.300 Zaten bu aylardan sonra yavaşlıyor hareket çoğalıyor yağ dokusu kasa dönüşüyor . Eğer ek gıda da soru. Yaşamıyorsanız dert etmeyin . Bizim ek gıda da sorunumuz yok şükür atak ve diş sürecinde sadece yemek istemedi ki çok normal o kadar .
boncuk1936 bingolayse bebeğim hasta oldu hiç bişey yemiyor su dahil . Sadece beni emiyor kilo alımı durdu napıcam şaşırdım bende
ogretmenanne2024 bingolayse 17 aylık kızım 9 kilo doktor kilosu iyi diyorsa sorun yoktur bazı aylar az alabiliyorlar
ogretmenanne2024 bingolayse öyle oluyor ben de çok kafaya taktım ama artık saldım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Pamukhanim_ bingolayse kilosu gayet iyi bence benim kızım 6. Aydan 11. Aya kadar 8.200 de kaldı 5 ay asla kilo almadı şuan 15 buçuk aylık 9.200 kilosu
Kacinkurasii Pamukhanim_ benim bebeğimin de kilo alımı durdu 8,5 aylık 7900 kilosu bir aydır neredeyse nasıl kilo aldiracagim çok üzülüyorum:(
Pamukhanim_ Kacinkurasii tam o kadardı bizimde 11. Aydan 12. Aya tam 700 gr almıştı ama farklı hiç bişey yapmamıştım
Kacinkurasii Pamukhanim_ insallah benimki de birden kilo alır şuanda hasta ve diş çıkarıyor gerçekten hiçbir şey yemiyor beni bile emmek istemiyor 😔