aslandinc Kızlar oğlum hasta burnu tıkalı hırıltısı var öksürüğü var nefes zor alıyor hastane de yattık 2 gün emmiyor hasta oldıgundan beri çok üzülüyorum ne yapmam gerekiyor
nehiremi aslandinc aynı durumdayız bebeğim infuluenza oldu ilk gün çok az emdi şimdi iki gündür uykuluyken uyandığı anda uyuyorken emziriyorum Uyanıkkende ağzına sütü sıkıyorum falan öyle azda olsa emiyor boğazı ıslanıyor en azından çok öksürüyor çünkü çok geçmiş olsun
evreniko aslandinc aynı şeyleri yaşadık daha yeni yeni iyileşiyo benimki. Doktora yazdım emmiyo geniz akıntısından, tıkanıyo çocuk, korkuyo ne yapmak lazım diye. Hastayken hiçbirimiz yemek istemeyiz çok normal dedi. Antibiyotik kullanıyo mu? Kendi araştırmalarımla antibiyotiğin ağızda metalik bi tat bıraktığı için de emmek istememe gibi sorun yarattığı bilgisine ulaştım. Biberonla yavaş yavaş az da olsa vererek aştım ben. 2 gün sürdü. 3. gün kendiliğinden geçti. İnşallah tez zamanda geçer. Çok zor
esnyks Farklı yöntemler denediniz mi? Yürüyerek, pilates topu üstünde, ya da duşta emzirmek vs gibi. En olmadı sağarak kaşık biberon tarzı bir şey kullanarak verseniz, klasik olacak ama uykulu şekilde emzirmeyi deneyin sık sık inşallah emer bebişiniz🥹
aslandinc esnyks esnyks evet her yöntemi denedim tan uykulu şekilde alıyor bi tek o da isterse çok üzülüyorum 🥲🥹
aslandinc nehiremi size de çok geçmiş olsun uyanıkken bende ağzına sıkıyorum en azından biraz olsa da dediğiniz gibi boğızı kuru kalmıyor uykuluyken alıyor
aslandinc evreniko antibiyotik veriyoruz doktor yazdı hava veriyoruz burnunu temizliyorum çok zor bir süreçteyiz çok geçmiş olsun sizede Allah evlatlarımızı korusun