dilanur21 iyi geceler oğlum 2 yaşında ve kendine vurma huyu başladı bazen sinirlendiğinde vuruyor tamam ama durduk yere de kendine vuruyor gece mesela uyurken ağlayarak kalkıyor gözleri kapalı yine kendine vuruyor bu 2 yaş sendromu mu yoksa başka bişey mi anlamadım aranız da bunu yaşayan varmı
ilknuurrr dilanur21 benim oğlumda 11 aylık bu aralar sürekli kafasına kendine vuruyor neden olabilir acaba
HELELEKADIN dilanur21 23 aylık aynı durum bizde de var sinirlenince yüzüne vuruyor kafasını yere vuruyor kollarını ısırıyor yapma etme desem dikkat de dağıtsam fayda etmiyor 2 yaştan dolayıdır diye düşünüyorum
[silindi] ilknuurrr 9 ayıik benim bebeğimde eliyle kafasina vuruyor🥲ben kapidan çıkıyorum kafasina vurur, babasi işe gider sinirlenir kafasina vurur, bana da dert oldu, yapma diyorum yapiyor🥲
nys [silindi] bnm de 9 aylık oğlum oda sinirlenince kafasını yere vuruyor bnde neden acaba diye düşünüyorum
[silindi] nys biz de yere vurma deöilde böyle eliyle yumruk yapib kafaya vurma var, artık düşünmekten yoruldum🥲
kubra00k 2 yaşında oğlumda sinirlenince iki eliyle kafasına kafasına vuruyor. Sertçe.. geçen sinirden duvara kafa attı.. umurunda değil oğlumun ya zor tutuyorum.. bu yaş tam sendrom yaşı
emosss__ HELELEKADIN ay benimki bunlara ek şimdi durup dururken saçını çekip ağlıyor 😂 sonra da bana sen yaptın diyor
emosss__ HELELEKADIN ben bu dönem çok kötü diyorum bir sonraki dönem bin pişman ediyor… 😂 yapıp yapıp sen yaptın ve bitmiyor sürekli beni şikayet ediyor herkese
HELELEKADIN emosss__ ay çok komikler benimki de dün manyetikleri yere döktüm oynasın diye anneme şikayet etmiş anne döktü anne döktü diyip durmuş shslsjdksn
SenaNur34 Yaa 19 aylık olacak sürekli olarak istediği olmadığı zaman kafasını yerlere vuruyor alnı yeşerdi artık 3-4 aydır böyle