adaaaa_ Çocuğum (4) sabah uyanınca bacağım ağrıyor dedi daha önceleri de bikaç kez demişti büyüme ağrısı diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl
nutellaa_ adaaaa_ benim kızımda 5 yaşında 2 gece üst üste uyandı bacağım ağrıyor diye ara ara akşamları da söylüyor
oylesinebiri__ adaaaa_ görümcem 10 yaşında sürekli dizleri bacakları ağrıyor du doktora götürdük gelişim aşamasında olduğu için ağrı olur dedi doktoru
adaaaa_ oylesinebiri__ üstüne basmak istemiyor basınca topallıyor gibi yapıyor elimizle bakıyoruz ama bişey yok şişlik kızardık felanda yok
oylesinebiri__ adaaaa_ doktora götürdünüz mü kuzenimin de böyleydi romatizma çıktı onda annesinde varmış genetik mis onlarda
adaaaa_ oylesinebiri__ hayır daha yeni başladı bazen ayak bileği ya da yukarısı bazen ayak tabanını gösteriyor dokunuyoruz bakıyoruz ağrıyor mu diye ağrımıyor diye anlamayadım
adaaaa_ Bide antibiyotik kullanıyoruz boğaz enfeksiyonu için agumentin yan etkilerinde felan kas ağrısı diyor felan da bilemedim ya dün sabahta öyle oldu sonra koştu zıpladı oynadı
nutellaa_ adaaaa_ ben ortopediye randevu alacağım yinede içim rahat etsin diye çünkü sağlık ocağı doktoruna söyledim de bacaklarda büyüme ağrısı olunca böyle çizgileri çıkıyor genelde demişti bakmadım daha kızımın bacağına ama eğer yoksa o çizgiler götüreceğim doktora
gurbetteanne10 adaaaa_ benim kuguk kardeşimde bacak ağrısı çok çekmişti doktor büyüme ağrısı zamanla geçer demişti cidden geçti