renkliruya Merhaba.. Oğlum 6 gün sonra 5 aylık olacak geçen aylarda büyük tuvaletini 3-4 gün arayla yapıyordu.. 3 gündür sık yapıyor.. Arada rengi yeşil oluyor ama sadece anne sütü aldığı ve gazlı yaptığı için çok önemsemiyorum.. Şuanda tuvaleti sarı renkli, sıvı ve pütürlü.. Ama 3 gündür çok sık yapıyor özellikle akşamları.. Acaba ishal mı? İshal olduğunu nasıl anlarım? Yardımlarınız için teşekkürler..
Medinetass renkliruya rengi tarif etmene bakılırsa gayet normal ishal olsa günde 4 veya 5 kere daha fazla yapan da var günde bi kere yapıyorsa ishal diye kabul etmiyor doktorlar
Medinetass renkliruya günde mi gitmelisin bence doktora Bu aylarda çok önemli benim o kadar değildi bile ishali ben gittim doktora ilaçları var mamasını bile değiştirdik bi süre laktozsuz diyet mama kullanmamı önerdi Aptamil HN25 diye bir mama
renkliruya Medinetass Pazartesi gideceğiz.. Bir iki gün daha takip edeyim.. Birde biz sadece anne sütü alıyoruz..
Medinetass renkliruya bence Pazartesi’yi bekleme bu dönem bebeklerinde sıvı alımı ve sıvı kaybı çok önemli ciddi bişey olabilir