angelmommy_ 7 aylık bebeğim bu zamana kadar 10 dan 11 den önce asla derin uykuya dalamazdı 1 haftadır uğraşıyorum sonunda 8.30 da uykuya daldı aylaar sonra maske cilt bakımı yapabiliyorum inşallah hep böyle gider düzen
ars9824 angelmommy_ bebekler rutin severler ara ara bozluyor o düzen benim kızım 16 aylık çok uzun aylardır erken uyuyor ama bu düzen zaman zaman değişiyor bi ara 8 de falan uyuyordu 3-4 aydır 9-9,5 arası uyuyor mesela
Mukaddes_5 angelmommy_ uyku saatlerinizi duzenlemeniz lazim o aydaki bir bebek gunde kac uyku yapar arastirin birde aksam 7-8 de uyumasini istiyosaniz 4 ten sonra uyanik kalamali
nursemom05_ angelmommy_ birden mi yaptınız yoksa kademeli mi erkene çektiniz saati acaba ? Bir de gece uykularını da etkiledi mi acaba ?
angelmommy_ Mukaddes_5 evet düzenliyorum sabah 8 de uyandı 2 uyku yaptı son uykusundan 3.45 te uyandı en son 8.30 da geçti gece uykusuna
ars9824 angelmommy_ o zamanlar galiba 8 de falan uyanıyordu şimdide değişiyor 8-9 bazen 7 gibi dalan uyanıyor yanıma alıyorum yatağa o zaman 10 a ka da r uyuduğu oluyor
angelmommy_ nursemom05_ dün 9 .30 uyudu bugun 1 saat daha erken gündüz çok kısa uykular yapıyor bakalım bu gece kaç defa uyanacak ilk kez bu kadar erken uyudu
ars9824 angelmommy_ bu ara benim kızımında azı dişlerinden dolayı uyku düzeni çok bozuk en kötüsü odasında uyumak istemiyor 8. Ayda odasını ayırmıştım eline mamasını verip çıkıyordum bu aralar ağlıyor maması bitince inatlaşıyorum bende yanıma alışmasın diye zorda kaldıkça alıyorum 🤦🏽♀️