Kızlar merhaba bir süredir müzdarip olduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum. Ben artık tek başıma nefes alamıyorum, yemek yiyemiyorum, tuvalete bile gidemiyorum yanından ayrıldığım gibi ağlama krizine giriyor. 19 aylık bu arada çok sinirli kafasını duvara vuruyor bilinçsizce kendini yere atıyor özellikle kafasından darbe alacağı yerler ve pozisyonlar seçiyor sanki bilerek bu kadar denk gelmez. Doktora sorduğumda normal her bebek böyle süreçler geçiriyor geçici diyor, ama çok tükendim babası ile biraz oynuyor sonra adamı ortada bırakıp yine bana koşuyor almak istediğinde yine sinir krizi ordan oraya atmalar kendini, resmen hayatında benden başkasını istemiyor ben çok yoruldum bu durum nasıl geçecek benim nasıl davranmam lazım. Oturup şöyle rahatça bir kase çorba içemiyorum sonra onu uyuttuğumda yiyorum ama günün yorgunluk ve stresini bu sefer yemek yiyerek atıyorum Buda rahatsız ediyor hem psikolojik hem fiziksel olarak bu sefer gece midem ağrıyor kaliteli bir uyku uyuyamıyorum haliyle dinlenemiyorum ve gün geçtikçe kilomada kilo ekliyorum. Benim ne yapmam lazım babaannesini hergün görür ona alışık bazen ona bırakıyorum güzelce ben birazdan geleceğim sen biraz burada oyna diyorum oyuncaklara yöneliyor ama odadan çıktığım zaman hemen feryat figan aynı şeyi yaşıyoruz. 😞