mombabe Bu aylarda önerebileceğiniz eğitici oyuncaklar var mı? Şu sıralar meyveleri kesmeli falan oynuyoruz . Çok oyuncağımız olmadığını fark ettim. Ve olan oyuncaklarda hep ortada. Dikkat eksikliği yapıyor sanırım bunu geç anladım. Yani işte meyveleri öğretiyorum diyelim iki tanesini öğreniyor diğerlerine odaklanamıyor öğrenmiyor başka oynuyor. Bebekleriniz nasıl ortamda oynuyor
Balbulutu mombabe tamir setimiz var, traktör 🚜 arabalar tamir ediyoruz akşama kadar yemin ederim sanayi ustasından daha çok şey biliyorum 🫣 2 erkek annesi 🤕 diğer oyuncakları topladık çok olunca dediğiniz gibi hem ev dağınık oluyor hem kendileri ilgilenmiyor
Pamukhanim_ mombabe 15 buçuk aylık bu ara favorileri bu alan şu yeşil çanta gibi olan mutfak seti elektrik süpürgesi var bayılıyor birde bloklar en sevdikleri birde bebekleri var ama pek bizim dikkatimizi çekmedi 2 haftadır falan da oyun hamuru ile oynuyoruz çok sevdi dünde boyama yapmaya başladık dikkatini çekti
KumsallLina mombabe puzzle alıp başlıyabilirsiniz. Ahşap puzzle olabılor. Ağzı aldığı zaman deforme olmaz. Örneğin ahlap ıkılı puzzle aldınız. Once bır tane cıkartın onu bırlıkte bırlestırın. Hepsını önğne dökmenizi tabsiye etmem. Dikkati dağılır. O şekli öğrenince tekrar bir tane daha çıkarırsınız
mombabe Pamukhanim_ ne güzel köşe ☺️ oyun hamurunu bende düşündüm de ağzına alıp durur mu diye bilemedim
Pamukhanim_ mombabe yok bir iki kere denedi hayır oyun için dedim bir daha denemedi bir şans verebilirsiniz benimki baya kendisi yarım saat oyalandı
aydint Mutfak setini çok seviyor,kendisi ve başkalarına bebeklerine bişeyler yediriyo,karıştırma çay doldurma verme içiyormuş gibi yapma oyunları bu aralar ilgisini çekiyo,bide resimli kitaplar renkler vs olanlar
Pamukhanim_ aydint bizde çok yapıyoruz normalde yemek yemez ama yalandan hergün karnını doyuruyor hamm mmm falan yapıp 😅
Pamukhanim_ anonimli ama seninki biraz daha küçük Benimkide geçen aya kadar herşeyi koyardı algıları ay ay daha farklı açılıyor sanırım 😅 ben kinetik kum almak istedim ama ondan daha korkuyorum yer diye 🤣
anonimli Pamukhanim_ Bi kaç ay sonra bidaha deneyeyim o zaman 😂😂 birr sürü kitap aldım magnet aldım hepsinin köşesi ıslak ve yırtık😬
Pamukhanim_ anonimli ben magnetleri kaldırdım bazen yemek yerken veriyorum resmen 💩 da yemiş şekilde buluyordum ben görmeden yerdi 🤣
anonimli Ben odasına bu halısını açtım masasını da koydum, sadece bu Oyuncaklarını verdim, ne kadar az olursa öyle daha iyi oluyor Kitaplarını yukarı kaldırdım yiyor diye😂
Pamukhanim_ anonimli benimki peluşlarla oynama süresi 5 sn ayy cici bici bici der bitti 😅 bizim kitapların hep kenarlari yenilmiş şekilde 🤣
anonimli Pamukhanim_ babası peluşlarla konuşturmaya alıştırmış Uyanır uyanmaz veriyor bize al diyor Konuşturuyoruz, öyle öyle alıştı yoksa ortalıkta dolaşıyordu bunlar 😂
anonimli Pamukhanim_ 😂😂😂 Ya bazen diyorum ki ‘kızım bırak artık yemeyi, bak bunları takıcaz buraya’ Dit dit diyor, ben gideyim ki o rahat rahat yesin😂😂 Ne zaman bitecek acaba bu herşeyi yeme dönemi🤯