Merve_4141 Hanımlar yeni doğan bebeğim var anne sütü de alıyo ama mama takviyesi yapıyoruz sarılığı olduğu için sma almıştım ama son haberlerden sonra hip kullanıyoruz oda doğurmuyor gibi daha çok artı sarılığı kullandığınız memnun kaldığınız mama var mi
Liyosunannesi Merve_4141 benimde 1 aylık bebeğim var kilo alımı yeterli olmadığı için mamaya başladık sma almıstım ama cıkan haberlerden sonra aptamil pronutraya geçtim memnunum şimdilik
pudu Merve_4141 bende hipp kullanıyorum bebeğiniz mamayı kabul ettiyse değiştirmeyin hepsinin içeriği üç aşağı beş yukarı aynı her emzirmeden sonra mama verin çabuk toparlar 10 20 ml ne içerse sütünüz sulu olabilir o yüzden sarılığı devam ediyor olabilir kaç ml geliyor sütünüz
sa_me_yi Merve_4141 en temiz içerikli Golden goat keçi sütlü mama hem doyuruyor hem kilo alımı iyi ben onu kullanıyorum 6 aydır
Liyosunannesi Merve_4141 valla kıyas yapamıyorum açıkcası smayı da bikaç gün kullanıp bıraktım sonra buna geçtim, 2 saatte bi mama veriyorum aralarda emziriyorumda inşallah toparlar biraz kilosunu