Rabiiul 70×110 ölçüsünde montesorri karyola arıyorum kızlar nerden bulabilirim ? İstanbuldayım eskidji bazar da var mıdır acaba ?
eylulbebesi_ Rabiiul bime geliyo sanki kataloglarına bakabilirsiniz daha dün gördüm eğer düşünürseniz fikir olsun
gg3848 Rabiiul başakşehirde mobilya çarşısı varya ona bakabilirsin ben oradan almıştım çok çeşit vardı
gg3848 Rabiiul yok bu maskoydu galiba bir sürü çocuk odası mağazası var direk kendileri de imalat yapan yerler vardı en azından size uygun bir şey yaparlar direkt
gg3848 Rabiiul yok artık ya kafayı yemişler gerçekten bizim evin yakınlarında çilek mobilya var orada böyle küçük yataklar görüyorum oraya baktınız mı ölçüleri belki uyar size
gg3848 Rabiiul inşallah uygun fiyatlı gönlüne göre bir şey bulursun ya mobilya işi zor gerçekten hamileliğin nasıl geçiyor her şey yolundadır inşallah bebişin cinsiyeti falan belli oldu mu🤗
Rabiiul gg3848 inşallah 🤲🏻 1 sene idare etsin yeter zaten sonra kendi evime geçince odasını yapacağım inşallah ❤️ hamilelik güzel gidiyor yoruluyorum ama çok şükür diyorum , bebiş erkek 25 haftalık olduk bile :)