metemom_ oylesinebiri__ bu gün bende florurlu almaya karar verdim asla temizlemiyor diğerleri sabah akşam düzenli fırçalıyorum birde ömrüm boyunca kendi dişime bu kadar dikkat etmemişimdir ona rağmen üstler hafif sarı gibi geldi bu gün gözüme
oylesinebiri__ metemom_ ya ben doktora götürdüm dün canım doktor diş macunu yutulabilir olduğu için yapmış olabilir dedi çocuk doktoru ydu diş doktoruna da götürsem randevu bulursam çocuk doktoru karbonati yoğurdun içine koyup onunla fırçala dedi araştırdım uzun vadede oda zararlı @hamzaefem1726
metemom_ hamzaefem1726 yani olabilir ama yeğenimin biri çok şeker yer sağlıksız beslenir tek sarı dişi yok
hamzaefem1726 oylesinebiri__ diş macunu yutmadi cnm benim oğlum bu sarılık birden oldu bence öylesine yorum yapmış o doktor Çocuk diş doktoruna götürecem bende randevu ayarlayıp seninki yuttu mu macun uzun süreli
oylesinebiri__ hamzaefem1726 diş macunun şekerli olduğu için öyle yaptığını söyledi yutmasina bişey demedi canım
kuzucuk24 oylesinebiri__ saglık bakanlığının demiri de boyuyor dişleri eger onu kullanıyorsanız başka bi ürüne geçmenizi tavsiye ederim
oylesinebiri__ kuzucuk24 hayır hiç onu kullanmadık oceon microfer kullanmıştık onuda 10 ayda bıraktık