Ogulluana _tugcee benim de dökülüyor saçlarım ama doğum sonrası ekstra dökülüyordu bu normal bir süreç
_tugcee Ogulluana Elbette, her bulasın bir değildir tabi kiminde doğumdan sonra kan değerleri düşüyor ve uzun süre saç dökülmesi yaşıyor kiminin de değerleri iyi oluyor ve süreci hemen atlatıyor
ebruccc Benim de doğum yapalı 9 ay oldu hala saçlarım dökülüyor aşırı bir şekilde kafam da saç kalmadı değerlerim de normal 4 ayda başladı ve hala devam ediyor
gulsahh0 4.aydayız tüm vitaminleri kullanmama rağmen deli gibi dökülüyor. Bugün dercos aldım yorumları çok iyi bir deneyeceğim bakalım yorumlarda herkes doğum sonrası dökülmelerinin azaldığından bahsetmiş
gmzzknn 16 aylık oldu halâ oluk oluk dökülüyor. Kan değerlerim normal ona rağmen dökülüyor anlamadim. Biberiye yağı kullanıyorum ama bi faydası olmadı
1esraerdgn Bebeğim 4ay 10 günlük 40gündür benim de avuç avuç saçlarım dökülüyor. Yanlarım da açılma bile oldu maalesef 🥹 doğumdan sonra dökülecek diyorlardı bu kadarını beklemiyordum. Bende tüm önerilere açığım beklemedeyim.
[silindi] vatdifak Vichy dercos şampuan benim doğum sonrası kepek ve dökülmeyi bu halletti valla yapandan Allah razı olsun bebek saçlarım çıkıyor her yerim dökülmüştü ki sık saçlıydım
Aselduru34 vatdifak trendyol’da embeauty adında bir şampuan var onu kullanıyorum azalma oldu eskiye göre
handan36 vatdifak bende de çok dökülme oluyor bebeğimde de oldu devam ediyor. Her hangi bir şey kullanmadım çocukluğumdan beri zeytinyağı kullanıyorum ara vermiştim ona başlayacam tekrardan.
kilicccc Sekizinci ayın bitmek üzere benim de bir aydır azalmıştı şimdi yine tekrarladı biberiye yağ kullandım faydası olmadı bekliyorum hala
neslika vatdifak demir ilacını bırakınca başlamıştı dökülme. Emziren anneler için olan vitamin mineral takviyesi kullandım ayrıca biotin içeren dökülme şampuanı kullandım.
gulsahh0 Jsjwjs bir ay olmuş bile başlayalı valla ne yalan söyleyelim ilk iki kullanımda bile farketti şu anda yok denecek kadar az çok şükür. Eskiden kıyafetlerimden bebeğimin bezinin içinden bile saç toplardım şu an anca taramadan taramaya dökülüyor