momiss Kızlar 15 aylık bebeğime tavuk eti yedirmek istiyorum siz hangi markaların tavuklarını tercih ediyorsunuz marketten. Güvenilir olan
bir1anne momiss hepsi hormonlu imkan varsa köy tavuğu yedirin yoksa kuzu eti alın kasaptan. En azından kuzular daha az ilaca hormonal vs maruz kalıyor.
momiss bir1anne köy tavuğu denedim yemedi . Et çeşitlerini de yemiyor. Köy tavugu daha ağır olduğu için market tavuğu farklı gelir belki yer diye düşündüm
bir1anne Uykusuzhergeceeee olabilir ama tercih etmiyorum gerçek köy tavuğu ile market tavuğu arasında çok fark var. İçime sinmiyor.
Uykusuzhergeceeee momiss bulunduğum yerdeki bi şarküteriden alıyorum https://akdeniztoros.com.tr/satisnoktalari/ Linkten yaşadığınız yerde satış yapan var mı arayıp bakabilirsiniz
Pamukhanim_ momiss migrosdan bolez marka alıyoruz bazen bime veya a101 e de geliyor markasını unuttum ondan da aldık ama genelde köy tavuğu kullanırız annemden
surprizbebe Uykusuzhergeceeee ben de bulunduğum yerde bir grossta buldum ama dondurulmuş. Siz de mi öyle alıyorsunuz? Dondurulmuş ürünlerin soğuk zincirinin bozulmadığına asla inanmıyorum. Ama aldım denemek için tadı çok güzel beğendik
surprizbebe momiss ben burda toros duydum. Buldum burda bir markette ama dondurulmuş malesef. Güzel ama tadı. Yavaş büyüyen ırkmış. Sitelerinde il ilçe tarayıp bakabilirsiniz bulunduğunuz yerde nerelerde satıldığına
Uykusuzhergeceeee surprizbebe evet dondurulmuş ürünleri. Hiç sorun yaşamadım güvenilir bir marka ama bilemeliyiz tabii
gamomuu momiss tazedirekt ten migrostan macro centerdan fileden bolez marka alabilrsiniz. Biraz daha ulaşılabilir fiyatı.