Caganunannesi Hanımlar merhaba oğlum 2 yaşına girecek. Zamanında hata yapıp çok ekran verdim dikkat dağınıklığı dedi doktor onu yaz boyunca şükür düzelttim ams şimdi kış evdeyiz ekran görüyor parmak ucunda yürüme heycanlanınxa kanat çırpma parmakla çok birşey göstermiyor konuşma yetersizliği var varmı tecrübeli anneler
bebeklianneee Caganunannesi kelimesi varmı komut alıyor mu örneğin işte arabanı getir veya bebeğini getir diyince
Ballilokmam11 Caganunannesi yani kış olunca ne oluyor ekran neden verilmesi gerekiyor hepimiz evdeyiz ve güne de erkenden başlıyoruz ekran hiç seçenek olmadı bizde yaşına uygun kitaplar oyunlar oynuyoruz vakit geçiyor günler zaten kısa
yusufasrinnn Kışta olsa ekranı sıfırlayın. 2 yaş için ekran gün içinde olmamalı bence. Kışın zor oluyor evde oyalamak evet ama oyalanacak etkinlikler bulunabilir. Ekranı sıfırlayıp belli bir süre gözlem sonrası tekrar doktora başvurmayı deneyin. Ekran çıkınca düzelecektir diye düşünüyorum.
atarepla Ekranı kesmeden doktorlar bile teşhis koyamıyor. Bir an önce sıfır ekrana geçin. Kış veya yaz farketmez evde oyalanmayı öğrenecekler. Lego, oyun hamuru, cırtlı etkinlik kitapları, kinetik kum, boyama vs oyalayıcı şeyler edinin.
Caganunannesi bebeklianneee o tpekilerinin hepsi gitti sadece aşırı başına buyruk takılıyor dışarı çıkarınca ona ne çözüm bulacsğım bilmiyorum
gkcmr Yanlış anlamayın lütfen siz bi hata yapıp anlamışsınız ama diğer anneler lütfen vermeyin 30dk verseniz günlük ne dinlenirsiniz ne bişey ama sonra uzun bi süre uğraşmanız gerekiyor.bilmiyorum neden böyle ama çoğunluk çocuğa tek bakıyor diğer herkes yapıyorsa siz de yaparsınız ekransız