Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Asellinaaltun bunu ilk defa kanal 7 de kördüğüm Hint dizisinde Veer ile İtcha’nın ilk buluşmasında içerlerken duymuştum. Çok değişik gelmişti KSMCKSKFKAMFSLDLWL
Marianne Asellinaaltun ben kullanıyorum ama çok nadir arada bir içerim, çünkü tansiyonu düşürüyor, kandaki demiri düşürüyor, çok dikkat ederek kullanmanız lazım. Öğütülmüş daha yoğun yeşil çay gibi düşünün.
emirefemom Asellinaaltun İçince kızılcık şerbo Nilay gibi tepki verecektim az kalsın 😂çok kötü damak tadıma asla hitap etmiyor
elifkesim Dışarıda deneme fırsatım oldu evde hiç tecrübe etmedim ama her damak tadına uyacak nitelikte değil ne yazık ki 🥹
seher577 Çilek şurubu gibi tatlandırıcı bişeyle içerseniz güzel sade hali asla gitmiyor gerçekten kına gibi sanki öyle kötü
12betul Asellinaaltun Ben onunla popüler kültür ürünü olduğunu piyasaya satış tekniği olduğunu düşünüyorum . Ortanca kızımın merakı yüzünden bi cafe de denedik . Yani bildiğim yeşil ot . Yerde biten otu biçerler ya kendine has kokusu olur tadı aynı . İğrenç . Ben 2 yudumdan fazla içseydim kesin istifa ederdim .