mabellaa ikitosbikannesiiii bioderma atoderm önerdi çocuk doktoru onu kullanıyoruz bir an önce başlayın kuru ciltler egzamaya dönebiliyor bizim öyle oldu maalesef.
ss54 ikitosbikannesiiii alerji doktorumuzun önerisiyle bioderma atoderm nemlendirici krem aldık. (Beyaz kapak atopik ciltler için) ek olarak şampuanda bioderma abcderm kullanıyoruz
mabellaa ikitosbikannesiiii dalin öneren doktora şaşırdım açıkçası buradaki çoğunluk yazmış zaten ama atorderm’den başkası bize iyi gelmedi o çok iyi geldi
patlakprezervatif ikitosbikannesiiii bioderma Insitive baume kullanıyorum çok memnunum. Onun dışında bir sürü marka kullandım faydasını göremedim
ikitosbikannesiiii mabellaa ilk zamanlarda sadece kuruluk vardı ve dalinin losyonu yeterli gelir demişti ama fayda etmedi
mavii_98 ikitosbikannesiiii dalini öneren doktor hiç duymamıştım nasıl yaralar var bilmediğimden farklı bir doktora bir sorun derim benim
ikitosbikannesiiii mavii_98 ilk zamanlarda sadece kuruluk vardı ondan losyon yeterli dedi sanırım ama maalesef çok kötü oldu
beginnerrmomm ikitosbikannesiiii bebek kaç aylık deterjanınız nedir birde full pamuklu giydirmenizi öneririm
mabellaa ikitosbikannesiiii çok geçmiş olsun, kıyafet yıkarken kullandığınız deterjana vs de dikkat edin isterseniz
Eftelya111 ikitosbikannesiiii bize doktorumuz mustelanın yeni doğan şampuanını kullanım demişti ve dıştan sonra cildi nemliyken bioderma atoderm sürmemizi söylemişti çok suda kalmasın çok yıkamayın demişti belki size de faydası olur