KaranimEgem Hanimlar urun tavsiyesi istiyorum sizden fiyati onemli degil , hep rahat sutyenler giydim bu zamana kadar ama goguslerim asiri saldi kendini soyle toparlayici sipsjki bir sutyen istiyorum ama emzirme doneminde rahat edecegim
babyandmom_ KaranimEgem normal dolgusuz telsiz sütyenler varya (umarım anlayabilmişimdir) onlardan giymeye başladım. Formu bozuluyor sürekli aşağı çekmekten ama emzirme sütyenleriyle beni sürekli mıncıkladığı için hem kendimi korumam için hemde göğsüm sarkmasın diye bu şekilde kullanıyorum şuan
sarpinannesi06 KaranimEgem pentinin sütyeni var yumuşacık toparlıyor da biraz pahalı ama değiyor mama sütyen diye geçiyor balensiz
oylesinebiri__ KaranimEgem hayır ben lcw dan aldım çok güzel 2 yıl olucak nerdeyse ilk gün ki gibi e bebekten de bir tane almıştım hemen yıprandı içi sütyen gibi zaten belli olmuyor meme ucu filan ve çok rahat
KaranimEgem oylesinebiri__ aa bende bunlardan vardi attim ya gogusumu sikacak yukari kaldiracak bisey ariyorum ben :/
oylesinebiri__ KaranimEgem emzirme dönemindesyeniz daha Pentinin sütyenleri de var ama emzirme dönemi bitmişse pentinin bi modelini kullanıyorum bazen oda çok güzel ama emzirmeye uygun değil
KaranimEgem oylesinebiri__ emziriyorum ama kalipli olsun istiyorum birazda bu inceler baya sarkitti cunku :/