maviiiissss Kızlar selam Vestel kurutma makinesi kullananız var mı aranızda ben bugün aldım Sanki servis çalıştırdığında iç ışığı yanıyordu akşam ben deneyim dedim yanmıyordu Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum modeli KM97402 wifi
maybeybi maviiiissss ışık 3-5 sn kadar yanıyor sonra sönüyor. Aktif program seçerken ışık yanar ama seçimi yapıp bıraktıktan sonra ışık söner. Çalışırken kapağı açtığınızda ışık yanar yine 3-5 sn sonra söner.
maviiiissss hosgeldinbebekk9 çok teşekkürler peki hangi programlarsa yıkıyorsunuz çekme oluyor mu bugün ilk defa çalıştırmam😂
maviiiissss maybeybi teşekkürler Hangi programları kullanıyorsunuz peki bugün ilk defa çalıştırıcam çekme vs olacak diye korkuyorum😀
maybeybi maviiiissss oğlumun kıyafetlerini alerji uzmanında kurutuyorum narin tuşunada basıyorum. Kendi kıyafetlerimizide genelde sentetik dolap kuruluğunda ya da ekstra kuru bazende karışık kullanıyorum. Ekstra kuru kullanırken çekiyor sadece kıyafetler o yüzden onuda çok sık kullanmamaya çalışıyorum. Yani benim çekmiyor ama eşimin kıyafetleri çekiyor 😂 hayırlı olsun sizede güzel günlerde kullanın 😌