ilosasell Oğluma halen isim bulamadım 😅 Anlamı güzel huyu suyu güzel olan mızmız olmayan sakin olan çocuk isimleri var mı😂 1 kızım var bana aşırı bağlı ve mızmız oğlumunda tam tersi olmasını istiyorum önerilere açığımm😅
kimbumadam ilosasell Oğlum olsaydı Yavuz Efe koyucaktım neden bilmiyorum hala hoşuma gidiyor😄 Kerem iki arkadaşımın oğlunun ismi onu da çok beğeniyorum. Anlık Egemen aklıma geldi
Meryemozen ilosasell oğlumun adi Kaan çok severek koydum oğlum da cok uysal kibar merhametli bi çocuk 😍
polatrusa ilosasell kesinlikle ya Elyesa/ ya da Ahlas koyardım ben. Ama rüyamda Göktuğ gördüğüm için onu koydum 🤣
haniball ilosasell oğlumun adı Koray hareketli ama bilmiyorum devamında nasıl olacak daha 1 yaşında 😊
Kerem_k1 ilosasell ben selim koymayı çok istemiştim, gördüğüm bütün selimler sakindi. Eşim kerem istedi kerem koyduk. Gördüğüm keremlerde sakindi ama benim oğlum hiç sakın değil😅
Nehiriinnannesii ilosasell Ben Ozan Buğra koydum ikisinin de aurası isim analizleri falan çok hoşuma gitti ozanı ben buğrayı babası seçti tabi yoksa tek Ozan koyacaktım 😄
pudu Oğlumun adı Pusat adı gibi güçlü kuvvetli savaşçı ağırlığı olan bir bebek oldu gerçekten isim karakteri etkiliyor bence
[silindi] ilosasell Oğullarımın ismi Ata , Kağan Batur 💫 Bana göre ikiside adını taşıyor ağır, sevecen ve sakin bebekler
Snp57asel ilosasell 3 isim önerebilirim arkadaşımın çocukları Kayra Arel = çok sakin ve akıllı bir çocuk Yamaç Asaf= evde olmaması gereken bir çocuk 😀😃 Kuzey Asil = o henüz 3 aylık tam bilemiyoruZ nasıl bisey olacağını 😀😃😅😁
oglumubeklerken ilosasell oğlumun adı Göktuğ 💙 bir çok çocuğa göre sakin ama hep evde olunca nereye saracağını şaşırıp hep koltuk tepelerinde dolaşan bir enerjisi var caaağnım çocuuumun 😅 ama burda okuduğum bir çok çocuğa göre yapı olarak sakin gerçekten 🤩
BebitomveAnnesi ilosasell Oğlumun adı Kerem hiç tavisye etmem bu ismi, çok hareketli, bir dakika yerinde durmaz, bir o kadarda mızmız, çok inat, dediğim dedik biri. 😅