kayamommy Oğlum 3 aylık 2 aylıkken verem aşısı olduğunda o kadar çok ağladı ki kesintisiz ağladı bikaç saat bu menenjit aşısıda da ağlar mı sizce çok can yakan bir aşı mı sizin bebeklerinizin tepkisi neydi
Suasli kayamommy yani bebek en nihayetinde ağlar elbette benim oğlum öyle katılırcasına ağlamadı ama ateş olmuştu b grubunda. Ağlıyor diye veya ateş oldu diye yaptırmaktan da vazgeçmedim tabiki olması gereken dozu oldu şükür
dryy01 kayamommy ağlaması normal ama benim doktorum menenjit için çok travmatik bir aşı dedi, gerçekten çok ağrır ve hatta morluk oluşabilir büyümeden yaptırmanı öneriyorum aklı yetince travma olarak kalır dedi. 3 ve 5 ayda yaptırdım b ve diğer grubu. 13.ayda da hatırlatma dozu olacakmış.
rabis01 kayamommy 2. Ayda ki aşıda çok ağlamıştı ama menenjitin ilk dozunu 5. Ayda yaptırdık iğne vuruldu ağladı 10 saniye sürdü sonra hiç bişey olmamış gibi çıktık sağlıkocağından. Bizde ateşde olmadı sadece huzursuzdu arada acıdan ağlıyordu
iipos Menenjit olunmasının sonu ya sakatlık ya ölüm allah korusun. O yüzden istediği kadar ağlasın o aşıları olacağız. Bizimkinin aynı gün 3 aşısı denk geldi, iki menenjit bir de rota son doz. Ağlamıştı elbet
yaseminim Bı iki aylık olur olmaz yaptırdık sağlık ocağındaki üç aşı ve roto virüs ve menenjitin birinci dozu doktor birşey olmaz dedi şimdi önümüzde ki ay menenjitin ikinci dozu var
brfniskkskr kayamommy verem aşısı koldan ve neredeyse en çok acıtan aşılardan 3. Ayda yaptırdık menenjiti bence daha az ağladı 2 ay aşılara göre ama ağlatmayan aşı yok maalesef
denizeylul kayamommy ben ilk zamanlar yaptırmadım maaliyetli diye şuan dört aylık 5-7-13.ay da yaptırıcaz
esiilaa kayamommy yani canı yanıyor tabi ki ağlayacak çok normal kendini sadece ağlayarak ifade ediyor. Her aşıda ağlayacak zaten menenjitte fazla yakan bir aşı onda da ağlayacak ama sonunda susacak sağlığı ve iyiliği için yapacak bir şey yok
cokbilmismom kayamommy bebek bu tum aşılarda ağlayacak maalesef. Özellikle menenjitte ekstra ağladı. Biraz ateşte yapan bir asi bexsora. Biz 9. Ayda başladık menenjitlere