Ya bılmıyorum ben mı fazla hassas bır surecteyım, kızımı çok ıstedım iyiki doğurmuşum 13 aya gırıcek ama ben cok zorlanıyorum. kızm doğduğundan berı beslenmeyı sevmiyor 13 aydır sagarak anne sütü verıyorum defalarca mastit o bu benı maf ettı. ek gıda zaten sevmiyor zorlanarak yedırıyorum hayatım başlı başına kızım oldu pişman degılım tabıkı ama kızımı 5 dk bırakıp markete bıle gıtmedım bunu yapmadıkça onsuz bısey yapmak hakkım degılmıs gıbı. Babasıyla suan yan yana degılız 1 aydır zaten doğdu doğalı tek bakıyorum ustune maddı manevı bütün sorumluluk bana ait oldu 1 aydır. Evde temızlık yemek bulaşık çamaşır vs derken gun bıtıyor bazen kızımla oyun oynamak fırsat bulamıyorum kendı başına oynuyor süt sag uyut et derken vallahı kendıme günde 30 dk ayıramıyorum. Ona rağmen çok vıcdan azabı cekıyorum bugün ılgılenemedım vıcdanım çok sızlıyor ustelık 3 aydır da uyumuyor gece gündüz bu sefer bazen ona kızıyorum bıde onun ıcın ayrı üzülüyorum benım çok hassasım yoksa kotu anne mıyım bılmıyorum. En iyisini yapmaya çalışıyorum onun ıcın ama bazen kendıne bile yetısemıyoum bugün duş aldım yanımdaydı kaşla göz arası çoraplarını çıkarmış üstünü ıslatmıs bezı taşmıs resmen cıgerım yandı kızıma üzüldüm ben onu hak etmıyor muyum dıye düşündüm. Bı yandan bakıyorum ne anneler var bunlar normal dıyorum ama kendıme söz gecıremıyorum. Bu ara hem salgın var hemde babası yanımızda yok evden cıkamıyoruz araç gerekıyor cıkmak ıcın rsmen kendımı sorguluyorum. sızlerde böyle mısınız? yoksa annelıgı bızmı bu kdr duyguya vuruyoruz? Bı arkadaşım var kızı anaannesınde büyüdü haftada 1 gun vakıt gecırırdı o kdr bazen dıyorum kızım ılerıde benım gıbı anneye sahip oldugu ıcın pısman mı olucak