Merhaba herkese iyi akşamlar 17 aylık bir kızım var.
Normalde de müzik dinlerken oyun amaçlı dönen bir çocuktu hiç gözüme bir problem gibi gelmedi
Yaklaşık 1 haftadır dönerken gözlerini yan yapıp öyle bakıyor o şekilde dönüyor. Uzun süre değil ama 15-20 sn kadar yapıyor bunu. Geçer diye başlarda tepki vermek istemedim ama sanki unutmuyor açıkçası artık korkmaya başladım. Doktoruna mesaj attım oyun haline getirmiş olabilir bir yerden görmüş olabilir ama geçmezse muayene etmek lazım dedi.Onun harici oyun oynamayı çok seven bir çocuk. Yalnız büyüdü gurbet mağduruyuz tek arkadaşı 2.5 yaşındaki kuzeni. Onunla oynamayı seviyor. Çok güleç bir çocuk söylediğimiz herşeyi tekrar eder belki 50 den fazla kelimesi vardır. Cümle hiç yok henüz. Ekran hayatımızda yemek yerken vardı fakat artık oda yok. Bazı komutlarımızı alır bazende yapmaz. Çoğunlukla ismine tepkisi vardır. Ama bu durum beni korkutuyor. Böyle bir durumla karşılaşan bebeği sonradan bu davranışı unutan var mı acaba doktora götürmeli miyim tavsiyelerinize çok açığım. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim 🙏