Eliflerceee Ervanec garmastan krem surup gumus kapaklari kapattim. Her emzirme önceside goguslerimi yikadim. Cunki garmastan kremin emzirme öncesi silinmesi gerekiyor. 1 gunde atlattim. Siddetle tavsiye ederim. Garmastan+gumüs kapaklar
KaraninAnnesi Durum_m ben dogumdan once kullanmaya basladim ama bi faydasini gormedim ne yazık ki oğlum şuan 2 ay 21 günlük hala ara ara göğüs yarası yaşıyorum
KbrUmayAda Bana doktorum garmastan ı önermişti ben emziremediğim için yara olmadı, kullanmadım o yüzden ama size fikir olsun .
Ervanec Sinemcvk her emzirmeden sonra yenilendin mi kremi. Bende kullanıyorum her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedini koyuyorum ama işe yarıyor mu anlamadim
Durum_m KaraninAnnesi benim Doğumdan 1 hafta sonra yara olmaya başladılar ve çok kötü oldu hiçbir şey iyi gelmedi onun kadar
KaraninAnnesi Durum_m Demek herkeste aynı etkiyi göstermiyor ben hiç memnun degilim ve resmen paramı çöpe atmış gibi hissediyorum kapakları gördükçe 😏
Sinemcvk Ervanec bende her emzirmeden sonra surdum canim 1-2 gun icerisinde duzeldi goguslerim bidahada yasamadim sıkıntı
Kusdmr Ervanec canım memelyn diye kapaklar var balmumundan lansinoh kullandım cok işe yaramadı kesinlikle bu kapaklardan al fiyatıda makul.Bütün kapaklarda mantık aynı göğüs ucunu nemlı tutmak