Minikkurbagam Kızlar 37 günlük bebeğim hemen hemen her emzirmeden sonra kusuyor. Günde 7-8 kere kustuğu bazen de burnundan bile geldiği oluyor. Bu kadarı normal mi reflüsü mü var acaba
1pamuk_ Minikkurbagam reflü de olabilir sizin yediklerinizde onun midesine dokunan birşey de olabilir. Beslenme sıklığı ne kadar kaç saat arayla oluyor.
Minikkurbagam mrvztrk bazen midesi bulanır gibide yapıyor. Ne yapmak lazım tekrar doktora mı gitmek gerekli
mrvztrk Minikkurbagam evet öyle yapıyor lar gitsenizde bir faydası olmuyor bana doktor bayağı dik yatıracaksın demişti şu Pusetler var ya onun gibi emzirirdikten sonra ben en az 30 dakika dik tutuyorum onu anca öyle kusması azalıyor
Minikkurbagam mrvztrk her emzirmeden sonra mı kusuyor peki. Fışkırır gibi kusmuyor aslında ama bilemedim. Dik yatırayım bende bisüre
Minikkurbagam 1pamuk_ 2 saat arayla emiyor aslında ama son birkaç gündür çok kusmaya başladı. Çokta gazlı bi bebek ondan dolayı mı oluyor reflüden mi anlamadım. Biraz daha bekleyip doktora gideceğim olmadı
mavi176_ Reflüsü var maalesef bu kadar fışkırır tarzda kusması normal değil kilo alımı nasıl bitkisel bir şurup veriyorlar bizde bebekken kullanmıştık
Minikkurbagam mavi176_ fışkırır tarzda kusmuyor emdikten sonra Bianda çıkarıyor bazen de tıkanıyor midesi bulanıyor. İnşallah değildir Reflü stres yaptım şimdi 🤦♀️
Minikkurbagam mrvztrk nasıl tanı aldınız peki çokta soru sordum kusura bakmayın 🤦♀️ kilo alımımı yavaştı
mrvztrk Minikkurbagam yok olur mu nolacak sankiii Çok kusuyor demiştim doktora evet bir tıkta kilo alımı azdı emzirdikten hemen sonra yatırmayın çok hareket ettirmeyin kusması azalıyor
Minikkurbagam mrvztrk emerken bazen ağlıyordu o yüzden de sanırım. Haftaya bi kilosuna da baktırayım oradan belli olur artık
Minikkurbagam mrvztrk aynı şeyleri yaşıyoruz. Kaç ay sürüyor acaba bu durum. Fizyolojik Reflü olabilir mi