PrensinAnnesi2021 Babam pankreas kanseri son evre. Çok ağrıları vardı bir günde kötüleşti ama kemoterapi iyi geldi çok şükür . Zaman zaman ara verildi kan değerlerinden dolayı ama toparlayınca devam edildi. 6 ay oldu. Suan çok şükür ağrısı yok iyi görünüyor. Evde kendi işlerini yapar hale geldi. Ama korkuyorum… bu hastalık birden kötüleşiyormuş… hep endişeliyim. Duşunu alıyor parfümünü sıkıyor hayattan vazgeçmiş değil ama ölümü de kabul etmiş gibi… sanki vedalaşıyoruz değişik hislerdeyim.. belki de kuruntu yapıyorum. Bilemiyorum… sizlerin tanidiklari var mı kemoterapi iyi geldi mi ? Neler yaşandı ? İyileşenler var mı ? Allah’tan ümit kesilmez.
ygzmoms PrensinAnnesi2021 çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. Babamda 6 senedir mücadele ediyor akciğer kanseriyle metastaz yapıyor sürekli. Çok zor kötü bir duygu yaşayan bilir. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Ama herkesin hastalığı kendine özel bir başkası kötüyken o iyi olabilir ilaçlar içinde geçerli bu iyi gelir gelmez herkeste farklılıklar oluyor insallah iyi olur Rabbim tüm hastalara şifalar versin insallah
Ahsensmom_ PrensinAnnesi2021 kanser hastası kadar kanser hastası yakını olmak da çok zor rabbim hepsine şifa versin 🤲
PrensinAnnesi2021 ygzmoms çok teşekkür ederim. Sizin de babanız iyileşsin , şifa bulsun Allah’ın izniyle🙏🏻 piskolojik olarak da cok zor. Ya birsey olursa piskolojisi içerisindeyim . Allah tüm hastalara şifa versin , yakınlarına da güç kuvvet versin.
ygzmoms PrensinAnnesi2021 bilirim. Ben ilk teşhis koyulduktan sonra panik atağa yakalandım ve hala duzelemedim o psikoloji çok çok kötü
PrensinAnnesi2021 ygzmoms korku içindeyim. Bazen çok iyi olduğunda bile yoksa veda öncesi iyilik mi diyorum . Tam iyileşmesini beklemiyorum ama şu halde kalsa zaten harika olur… Koca kadın oldum ama içim de aglayan 3 yaşında bir çocuk var sanki
PrensinAnnesi2021 Ahsensmom_ amin 🙏🏻 sizin de hastanız var heralde … Allah tez zamanda şifa versin 🙏🏻 mucizeler hep var ben inanıyorum .
ygzmoms PrensinAnnesi2021 evet öyle oluyor aynı şeyi bende kendime söylüyorum kaç yaşına geldin ama yok nafile
ciceklen Merhaba babamın Prostat kanseri olduğunu öğrendik yeni. Lenflere ve kemiklere sıçradığını söyledi doktor. Bugün Çapa onkoloji bölümüne gitti. İlk ilaç tedavisi ve 1 ay sonra da Kemoterapi demiş doktor. Başına gelen var mı neler yaşadınız