cdss Eailem kısmında doğum yardımı ödemelerine girdiğim zaman ödeme listesi bulunamadı diyor , başvurum onaylandı fakat ödeme yapıldı mı yapılmadı mı nasıl öğreneceğiz kızlar , siz ödeme olduğunda nasıl anlamıştınız
TalentedMom cdss size mesaj geliyor alabilirsiniz diye genelse ay sonu 26 sında yatıyor eğer 6 ay boyunca paranızı çekmezseniz alamıyorsunuz
cananbulbul cdss ay sonunda yatıyor uygulamadan görebilirsiniz, bana halkbanktan mesaj gelmemişti halkbank hesabım olmadığı için galiba
zeynep865 parayı almak 3 ayı buluyor genelde. Size sms gelecek halkbanktan para yattı diye. Mobil uygulamada 26 agutos gözüktü mesela benim gittim 26sında yatmamıştı. 29unda halkbanktan sms geldi o gün gidip çektim ancak. Siz banka smsi gelene kadar gitmeyin. Onaydan sonra 1 aydan fazla bile sürebiliyor siz boşuna gitmeyin onaydan sonra yatmasıda kısa bi süre değil yani. Hazıranda doğum yaptım agustosta çektim 2.5 ay sürdü
mervis112 TalentedMom merhaba benim 5 kez yattı halk bank hesabım yok daha hiç çekmedim nasıl olacak niye alamıyoruz ben biriksin istemiştim
TalentedMom mervis112 6 ay çekmezseniz tekrar o parayı alamıyorsunuz geri iade oluyor dikkat eşin hemen çekin