hulyakkan16 Kızım 1 yaşına yeni girdi 2 gündür emeklemeye başladı sizin bebekleriniz ne zaman emekledi ve emeklemeye başladıktan ne kadar sonra yürüdü
bebegim95 hulyakkan16 7-8 aylık emekledi. Çok sürmedi kalktı sıraladı 11. Ayda net şekilde desteksiz yürüdü
hayrunn Elfgrn bu sıralamak tabirinin içine koltuğa tutunup dizlerinin üstünde durması da giriyor mu yoksa ayağa kendi başına koltuğa tutunup kakması mı gerekiyor. Bu sıralama olayını çözemedim.
KendiEvimdeDeplasmandayim hulyakkan16 8 9ay gibi emekledi. 12aylık yürümüyo henüz ama denemeler yapıyo
nurhayat97 hulyakkan16 8 buçuk aylıkken emekledi yeni yaşına girdi şu an koltukta sıralıyor 1 aydır falan 🥲
cilekli_soda nurhayat97 sıralamayı kendi yaparken dengesi bozuluyor mu bebeğim sıralıyor dengesi bozuluyor bazen düşüyor
haniball nurhayat97 yürüme arkadaşı felan yürümesini hızlandırabilir. benim bebeğim eliyle sehpa iteleye iteleye geziyordu sonra başta durup biraz tutunmadan düşüyordu sonra bir kaç adım atıp düştü sonra adımları arttı 😊
betulhanim Arkadaşlar gelişimi (boy/kilo) olarak önde olan bebeklerin yürüme süreci gecikebiliyormuş, bunu deneyimleyen var mı?
nurhayat97 cilekli_soda evet başlarda öyleydi şu an tam denge kurabiliyor 3 4 saniyede ayaküstü duruyor ellerini bırakıp arada sizin de zamanla olur bizim de zamana ihtiyacımız var 🥲
gultkn34 cilekli_soda evet bu bizde de var. Bir 10/15 gündür yapmaya başladı. Ayakta daha uzun durabiliyor koltuğa tutunup ama dediğiniz gibi adımlamak isterken pat düşüyor
minikmucizemm19 hulyakkan16 bebeğim şuan 7 ay 24 günlük sanırım emeklemeden yürümek istiyorum emekleme davranışı çok çok kısıtlı ama sıralı gitmeye çalışıyor koltukta