aa_360 Gece uyanmalarından bıktım 16 ay 17 günlük ne zaman gece deliksiz uyuruz ssbepsiz uyanıp oyun isriyor suan halıya uzandı yataga gelsene evladım aaaa deli mi ne jsjsjsj
yagmur35yy aa_360 2 yaştan selam hala arada aynıyım uyku düzeni pek düzelmedi bol bol yorulunca onzm uyuyo yoksa yik🥰
Pamukhanim_ aa_360 15 ay 12 günlük şuan oturmuş hoppa yapıyor gündüz az yapmış gibi bende uyudum uyuycam 🥱😴😪
hayalperest2310 aa_360 34 aylık deliksiz uyur 18 aydan beri memeden kesince belki sizinde öyle olur 3 yaş diyenler var da gözüm kesmedi Rabbim yardımcıları olsun
aa_360 Sennurkocin yagmur35yy @biroglanannesii1 jajahajhahaha sağolun içim ferahladı😂😂 off uyumuyor uyusanıza evlatçıklarımız ya 😂
yagmur35yy aa_360 ayy yeminle sınırsız uymayı özledim yalan yok hala oturuyorum o yatiyo şuan ama geri kalkiyo
aa_360 Pamukhanim_ offf gel sarılalım 2 den beri uyanık şimdi uyusa aabah en geç 8 de kallar bari yat be evladımmm
Pamukhanim_ aa_360 yok benimki ağırlaştı ama yok daha uyku birde kaçta yatarsa yatsın şuanda 6 buçuk-7 buçuk arası ayağa dikilir