Ymnfat Bebeğim 41 günlük 2 gündür ateşi vardı ama geciyodu bugün baya yukseldi antibiyotik başladık 5 gün kullansn dedi ama daha çok küçük nasıl olack kullanan oldumu bugünlerde 2 abisi var okula giden Sanrm onlardan kaptı
asya358_ Ymnfat canım 38 üzeri ve düşmeyen inatçı ateşte beklemeden acile götür bebek çok küçük Allah korusun
Ymnfat asya358_ dün sabah götürdüm izleyelim biraz ama ilacı vereyim ateş yikselirse başla dedi gece 39 Lara çıkınca başladım azro adında antibiyotik 5 gün kullan dedi sadce çok küçük antibiyotik iyimi yapar kötü mü onu bilemedm
Ymnfat Nikita var gece 39 Lara çıktı antibiyotik basladm sabah doktora götürmüştm izleyelim yükselirse başla diye yazmsti küçük olunca bilemedm asro adında antibiyotik
asya358_ Ymnfat bizim doktorumuz yenidoganda ateş çok önemli dedi. 3 ay altı bebeklerde ateşi önemsiyoruz baktın 38,5 oldu 39 oldu getir durma sakın dedi o yüzden diyorum canım. Doktorun öyle dediyse bilmiyorum vardır bir bildiği demekki
esma1184 Benim kızım da ateşlendi kaç tane doktora danıştım 3 aydan küçük bebekler evde tedavi olmaz dediler hastaneye yatışı yapılması gerekiyor yenidoğan da ateş çok tehlikeli mutlaka acile götürün yatışını yapsınlar
Ymnfat esma1184 bugün tekarar götürdüm kanları temiz biraz enfeksiyon var ama düzelir dediler gönderdiler antibiyotiğe devam edecez