sudenaz0 LCW almıştım yıkadım kurutmaya attım bozuldu. Fiyat fark etmez terletmeyen kullanışlı bir marka önerir misiniz??
yasemin0000 sudenaz0 hepsiburadada mini kiti markasının var. Pazen kumaş 0 elyaf. Makinede elde yıkama yapıyorsunuz ve kurutmaya atmıyorsunuz. Bebeğinizin boyu yaşına göre satıcıya hangisini almanız gerektiğini sorun. Yıkayınca biraz kücülüyor
Kuzularinanasi sudenaz0 ben lcw kullaniyorum cok da memnunum.kurutma yok bnde normal kuruyor petegin ustune koyuyorum yedekli ztn. Kurutmadan dolayi bozulmustur sizinki
sudenaz0 Kuzularinanasi bende yedekli olmadığı için mecbur atıyorum ve 3 günde bir yıkanıyor gece bezi taşıyor
pamukkizinannesi050824 sudenaz0 e bebekten aldım hellobaby olması lazım içi pamuklu terletmiyor defalarca yıkadım bozulma yapmıyor
sarikavun sudenaz0 lcw nin de uyku tulumu car kurutmaya da atiyorum haftada 1 fln yikaniyo en az her seferinde de kurutmaya giriyo ama hic yipranmadi. Kiritmayi yamlis ayarda mi yaptiniz acaba? Ergopouch in kimi de kullaniuorim ondan da memnunim
sudenaz0 sarikavun kurutmayı yalnış kullandığımı düşünmüyorum çünkü bu zamana kadar hiçbir kıyafetimize zarar vermedi. Ben 3 günde bir yıkayıp kurutuyorum maalesef çünkü bezi sızdırıyor
sdnce sudenaz0 benim de lcw kurutmaya da atıyorum bir sey olmadı sizin nasıl biz bozulma oldu içi mi topaklandı
sudenaz0 sdnce yani topaklanma değil de inceldi ve ilk zamanki gibi tok durmuyor kumaşı. Daha bi kaç ay oldu alalı
balkizim1 sudenaz0 e bebekten aldım. Kaçtır yıkıyorum. Dusuk ısıda yıkıyorum genelde. Ama gecen dalgınlığıma yüksek yıkamıştım bir sey olmadı memnunum kış boyunca kızım da cok sevdi