Tatlican 1tosbikinannesiyim Ayy çok önemli ya tek bir dilekçik 😄Az düşüneyim. 6 tane Bahçeli havuzlu villa isterdim🤣🤣Neden 6 diyeceksiniz🤣
Pamukhanim_ 1tosbikinannesiyim kızım iştahlı olsun güzelce yemek yesin isterdim çünkü gerçekten hergün her öğün çok yoruldum boşu boşuna hazırlamaktan yedirmeye çalışıp eli boş dönmekten
Tatlican 1tosbikinannesiyim Az önceki mesajı devam ettim. 6 tane yan yana Bahçeli havuzlu villa istedim🤣
1tosbikinannesiyim uykusuzanne__ sağlıklı olsun inşallah hep ,abimin de yok doğuştan değil kaza geçirdi anlıyorum seni 🥹
ikicocukannasi 1tosbikinannesiyim Otizmli oğlumun Otizm olmamasını dilerdim hatta canımı isteseler bunun için verirdim😭🤲🏻
Elfgrn 1tosbikinannesiyim 1.000.000.000.000 Dolar 😁 Para dışında olursa da ay çok var öncelik sağlık olurdu ama çok şükür sağlık sorunumuz yok ben ömür boyu şans dilerdim. Girdiğim yaptığım her işte bir şans benim tarafımda olsun isterdim.
eddm 1tosbikinannesiyim annemi dilerdim sağlıklı bir şekilde yanımda olmasını. Bazen diyorum o olsaydı ben bu hayatı asla yaşamazdım. Rabbim orada çok mutlu etsin onu, bu dünyada çok çekti hem yokluk hem hastalık, gün yüzü görmedi.
1tosbikinannesiyim eddm mekanı cennet olsun inşallah orda bolluk mutluluk içindedir diyelim sabır diliyorum sana cnm 🤲🏼
mamacitaa_ 1tosbikinannesiyim çocuklarım çok iştahlı olsun hep bir şeyler yedireyim yapayım 🫶🏻 amin 🙏🏻
princessmom_ uykusuzanne__ bu ara sürekli siliniyor sinir oluyorum. Neyse oğlunun neden tel böbrekli demiştim şaşırdım üzüldüm görünce