Milasmom Meningokok bizim bildigimiz adiyla menenjit asisi yaptıran var mi. Doktorumuz 3 5 ve 13. Aylarda 3 doz olarak yapilmasi gerektigini soyledi. Saglik ocagi simdi yapilmazki 9.ayda yapilir dedi.internetten arastirdim en erken 9.ayda başlar yaziyor. Bu asiyi yaptıran var mi. Yarin rota asisi ve bu asiyi yaptircaktim menenjit konusunda kararsiz kaldim
Guji Milasmom biz rota aşısı ve nimenrix isimli menenjit aşısını 1,5 aylıkken, bexsero isimli farklı grup menenjit aşısını da 2,5 aylıkken yaptırdık. 6. Haftadan itibaren bu iğneler vurulabiliyormuş.
Milasmom [bilinmeyen] teşekkürler cevap icin. Sanirim sadece rotayı yaptircam ama yine sorarim doktora yarın.
Milasmom Nily merhaba rota virüsü aşısını 28 kasimda yaptirdik 3 bucuk aylikken. Menenjit aşısını daha sonra yaptirmaya karar verdim doktorumuz 7.ayda yapariz dedi.
ozdenarda Milasmom benim doktorum en uygun dozun iki doz olduğunu 7 ve 13. Aylarda yaptırmamizin daha iyi olucagini söyledi bende o zaman yaptrcam
Milasmom [bilinmeyen] doktor 3 5 13 aylikken demisti , bazi yerler gec yapiyo bazıları daha erken. Son yillarda one cekilmeye baslamis zaten 5 yillik bi aşıymış. Ben biraz gec olsun istedim internetten arastirdim saglik ocaginin dedigini de dikkate alarak doktora danıştım 7.ayda yapmaya karar verdik.
Pinkbery ozdenarda meraba canım aşılarını yaptırdınmı? Bahsettiğim aylarda birde hangi tip yapıldı bu dediğin b tipini a tipini bilgilendirebilir sen cık sevinirim.
Pelrenc Benim doktorum 3. Ayda hem rota hem de menenjiti yaptırmalısın dedi biz de yaptırdık.ikincş dozlarını 5.ayda yaptılar
busrasahinn Pelrenc sağlık ocağında mı yaptırdınız ücretli mi ücretliyse fiyatları nedir çok soru sordum ama 2 ocakta 3 aylık kontrolüne gidicez sağlık ocağına bişey demediler aşı ile ilgili
Nily busrasahinn bİzde aymı gün gidicez:) başka bi doktor söyledi banada rotayla birlikte o menenjitide yaptır çok önemli dedi. Kendi doktorumuza sorcam birde oda bama bahsetmedi hiç. Fiyati rota gibi pahalı sanırım öyle duymuştum🤦♀️
Pelrenc busrasahinn ben hastanede yaptırdım sağlık ocağı hiç bir şey demedi ama bazı sağlık ocakları aşkları eczaneden alıp getirirseniz yaparız diyormuş.hastanede rota ve menenjit ikisine birden 405 tl ödedik. Pahalı aşılar.tek olarak menenjit ne kadar tam bilmiyorum sanırım 150-200 arası
busrasahinn Nily menenjiti yaptircam çünkü daha 43 günlükken menenjit oldu ve hastanede yattık şanslıydıkki virüsün sebep olduğu menenjit olmuş ama bakteriyel çok tehlikeliymis o yüzden onu kesin yaptircam
Nily busrasahinn çok geçmiş olsun😞 nasıl bulaşıcı birşeymi o hastalık acaba😱 Bende yaptırırım ozaman.Allah birdaha yaşatmasın🙏
Exelanss Menenjit (nimenrix A,C,W,Y) ile Meningokok (bexsero B) asilari 3-5-7-13. Aylarda oluyor Meningokok asisi farkli yalniz.7 yildr tr de ozel, oncesinde Avrupada mecburi. 0-6 ay arasi menenjit hastaligi cok sık goruldugunden asi zmnlari one cekilmis