ogur__b Merhaba Devlet hastanesi yada özel hastanesi olarak memnun kaldığınız yerin adını yazar mısınız?
ogur__b Gul-42 ; Ben muayene için gitmiştim. Nefes alırken bazen farklı hissediyordum. Doktor kemikte eğrilik olduğu için ameliyat harici bir çözüm olmaz dedi. Çok üzüldüm. 😓
EcrinMelek1- @ogur__b sağ burun kemik eğriliğinden geçen hafta salı ameliyat oldum bolu üniversite hastanesinde estetik değil sadece kemik düzeltildi nefes almaya başladım şükür tamponlar çıkınca
ogur__b EcrinMelek1- ; Merhaba Geçmiş olsun. Bende estetik istemiyorum. Sağlık probleminden ötürü şuan araştırıyorum. Sanırım iki yıl içinde bu işlemi olacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.
ogur__b tecrubeli ; Merhaba Komplikasyonu fazla olan bir ameliyat olduğu için çok endişeleniyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
Gul-42 ogur__b estetık yaptırmayın kemıgı duzelttırın ama cocuk kucukse bakacak kımse yoksa erteleyın
tecrubeli ogur__b gençlikte yapılır belki ama çocuktan sonra ben de cesaret edemezdim heralde, botoksa bile karşıyım😌
Ayyildiz35 ogur__b eğrilik nedeni ile kardeşimin eşi ameliyat oldu, hiç sorun yaşamadı çok rahat atlattı