SevimliHayaletCasper Özel bölgeye kullanılan tüy dökücü arıyorum. Valla jiletten bıktım. Ağda da yapamıyorum çok acıyor
bir1anne SevimliHayaletCasper tüy dökücü derken kastınız eğer krem ise o da aynı jilet etkisi veriyor hem de çok kötü kokuyor veet dahil çoğu markayı denedim ama jilete döndüm
yenibir SevimliHayaletCasper ağdaya alıştırsan kendini çok seversin bir ay götürüyor acıyo ama alışıyon bir yerde ama üç başlı gllis jiletler var onlar yara yapmıyor çok iyi ondan tavsiye ederim 💐
oylesinebiri__ SevimliHayaletCasper veet kullanıyorum bende ama artık kullanmıyorum enfeksiyon yapıyor bende
Snp57asel yorgunargindarginmomy dokuyor mu ya kaç tane tuy dokucu kullandım hiç biri ise yaramadı bi ara cam sakızı ağdaya başladım oda çok acıttı
SevimliHayaletCasper Pamukhanim_ kokusu mühim değil jilet çok tahriş ediyor kesiyorum hep ve kaşıntı oluyor
bir1anne SevimliHayaletCasper evet batık da oluyor aynı şekilde yani bende öyle oldu bir de kötü kokusu cabası kaşıntı da demişsiniz bende tüy dökücü krem kaşıntı da yapıyordu
Pamukhanim_ SevimliHayaletCasper anladım o yönden kolaylığı var zaten ben bir sorun yaşamadım veet ve sesu kullandım
SevimliHayaletCasper yenibir ağda çok denedim yok olmuyor valla. O jiletlerden kullanıyorum hiçbir farkı yok
Pamukhanim_ SevimliHayaletCasper evet özel bölgede bir sıkıntı yaşamadım sadece ben kokusundan kaynaklı kullanmak istemedim