turkkahvesiggg gündüzleri emmek istemedi doğduğundan 6.aya kadar falan bu şekildeydi. Her emzirme zamanı kavga dövüş çığlıklar onun üstü başı benim üstüm başım sütten ıpıslak olurdu. Hep bir ağlama krizine girerdi. Ben inatla devam ettim. Her defasında çocuğu ağlatmamak için bazen sizin gibi sağar verirdim. Sağdığım sütü sakince yavaş aktığı için içiyordu sakinleşiyordu ama emmek kabustu ikimiz için de.
Kucağıma alıp yürüyerek emzirirdim. Doğru veya yanlış bilmiyorum emzirirken aynanın karşısında dururdum bazen ve bu şekilde aynada kendini görürken emerdi. Yukarı aşağı eğile eğile hareket yapark emzirirdim o haraket sakinleştirirdi emerdi. Böyle zorlaya zorlaya 6. Aya geldikten sonra ek gıda ile birlikte sütü istemeye başladı ve sütün tadını almaya başladıktan sonra emmeye başladı. Ama hiçbir zaman böyle süt meme falan diye saldıran koşan bebeklerden olmadı şu an 14 aylık. Gündüz ben emzirmek istersem emziriyorum yoksa aklına bile gelmiyor. Gece de 1 dk falan emip bırakıyor alışkanlıktan o da öyle uykuya dalıyor. Siz bu yöntemleri deneyebilirsiniz ben bu şekilde kendim deneyerek çözüm buldum. Sütünüz fazlaysa o yüzden de çocuk emmek istemiyor benimki gibi. Emzirme danışmanlarına da sormuştum emzirmeden önce 5 dk falan sağın sonrasında süt akış hızı azalır çocuk da emer dediler bazen işe yarıyordu benim bebeğimde bazen yaramıyordu. Hepsi deneme yanılma yöntemi maalesef