Bugsbunny1 ummukerem ben çiçek bakamıyorum malesef o yüzden bende yok ama zehirli falan dediğinizi ya ulaşamayacağı bi yere koysanız yada birine verseniz bunu diyebilirim sadece 😊
zeyinci ummukerem evet dikenler tacı yüksek yerde duruyor ona erişemez ama deve tabanı sıkıntılı biraz dikkat ediyorum bende işte çokta güzeller ama
ummukerem derya1414 yaa canım benim ne tatlı sözlerin 🎀 kalbin kelimelerine yansımış 💖 teşekkür ederim 🥰 en büyük arzum ahlaklı merhametli bir evlat yetiştirmek Rabbim nasip etsin🙏
ummukerem canmanayvesuyu valla heryer her yerde 😅 büyüyecekler bu dağınıklık da geçecek diyorlar da eşim ondan daha dağınık😬
canmanayvesuyu ummukerem ayy benim eşim benden daha toplu ben ona göre dağınığım ama artık evet saldık mecburen yoksa huni takıcaz 🤣
birkupalatte ummukerem Yerlerini hiç değişmedim. Oğluma da sevdirdim ama zarar vermemesi gerektiğini anlattım Çok meraklı bir çocuktur ama çiçeklerime hiç zarar vermedi
ummukerem birkupalatte bizimkinin eli çok hızlı hemen kapıvermek istiyor bende sevdirmek için çalışmalara başlamam lazım🫠 sonuçta bi tek bizim evde görmeyecek kaldırmak bi çözüm değil gibi
havvaya ummukerem yok balım geri geri emekliyor 😂 ileri gitmiyor daha . Gitmis olsa yuruse bile acamaz kapıları kolay kolay.