Seyma-55 bunlar sadece bir kısmı kızlar kızımın birsürü yeni elbiseleri var sıfır etiketli tulum kot pantolonlar sweatshirt vs. gardırops ismim bzkrt55 mesaj atabilirsiniz ordan atarım elimde ola çn fotoğrafları
Bebeginibekkleyenn Seyma-55 merhaba uyguna tulum satar misiniz ihtiyacım olduğu için almak istiyorum 3-6 6-9 ay varsa
Seyma-55 Bebeginibekkleyenn merhaba elimde olsa Uygun’a verirdim tabikide ikinci el fiyatlarını sıfırları ile aynı görünce şaşırıyorum gerçekten.Ama tulum olarak yok elimde elbise sweatshirt flan var 2 yaş ıcın doğum günü düğün elbisesi günlük gbı
Seyma-55 Bebeginibekkleyenn rica ederim kızımın birsürü küçülen lerini sattım toplu olarak baya Uygun’a 😇
Meri-Mel Seyma-55 Pijama takımıni göremedim canım diğer resimler için teşekkür ederim. Bir arkadaşımin kızı için alacağım durumu yok maalesef böyle daha evde giydirmelik bisiler varsa .
Seyma-55 ElisaMom___ ürünler çok olduğu ıcın oraya atmıyorym cnm isteyene mesaj olarak gönderiyorum mesaj at gonderım ıstersen
Seyma-55 kızlar günlük giymeye doğum günü için temiz kız bebek elbiseler günlük takım sweatshirt herşey mevcut elimden çıkarıcam hepsnı