Birprensesannesiii3850 https://hizliresim.com/6hiprml Kızlar birde su testlere baakarmısınız varmı yokmu bisey anlayamadık birinde silik diğerinde yok gibi
Ahmth1127 Birprensesannesiii3850 evet üsttekinde görünüyor, kan verin isterseniz benimde bu şekilde çıktı perşembe günü gideceğim doktora
Birprensesannesiii3850 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan test kız arkadasımın da mavi olanda bisey göremedik siz görebiliyormusunuz pembe olanda silik cizgi var ama
Birprensesannesiii3850 Ahmth1127 kız arkadasımın testi bu iki testide bugün yaptı ama mavi olanda belli olmadi sizde öyle bisey yasadınızmı varmı yokmu bilemedik yarın kan vermeye gidicekte
Ahmth1127 Birprensesannesiii3850 4 gün önce yaptım çıkmadı, dün yaptım silik çıktı iki test yaptım. Tam bir hafta gecikti adetim kasık bel ağrılarım çok fazla
Birprensesannesiii3850 Ahmth1127 çok teşekkür ederim cevabınız İcin hayırlı olsun insallah sağ salim kucağınıza alırsınız😊🌼
Birprensesannesiii3850 Orenda_ olabilir ya ben yakınlaştırıp inceledim baya o yüzden gördüm bakalım yarın kan vericek ne çıkarsa 😊