Necla123 Merhaba 4 yaşunda kızım var 4 aylık oglum var adettim gecikti testte çift çizgi çıktı iki gebeliğimde riskli geçti pleseta previa kanımda puhtılaşma var doktpra yarın gidecegim acaba gebeliği sonlandırırmı ikiside sezeyen dogum
pudu Necla123 plasenta previa normal doğuma engel sezaryanda sorun olmaz gebeliği sonlandırmazlar bence 2 veya 3 sezaryandan sonra annede sorunlar meydana gelebiliyor ama daha fazla sayıda sezaryen da yapılıyor bu arada iki sezaryanınız varmış plasenta previa geçmişi de var bu bebeğinizde de plasenta previa olma ihtimali yüksek bebeğiniz sağlıkla gelsin 🌸
minniks Necla123 prezervatiflemi korunuyodunuz delik falanmıydı yanlıs anlama cok korkuyorum bende hamile kalmaktan prezervatiftemi sorun vardı diye merak ettim
Necla123 minniks evet ama delik midi bilmiorumm farketemedik geri çekilmede yapıorduk kısmet nasip hakkımda hayırlısı olsun
minniks Necla123 hakkında hayırlısı gercekten Rabbim verdiyse vardır bi bildigi insallah bu gebeligin guzel gecer
tubateacherr Necla123 pardon ama hem prezervatif hem geri çekilme ile hamile kalmanız çok zor acaba prezervatifi en başta mı takıyordu
minniks Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yaa sonradan takanlar korunuyoruz demesin bile valla seninde korkulu ruyan bu galiba 🤣🤣