günde en az 6-7 sağım yapıyorum. 3 saatte bir sağıyorum. Gece son sağımım bazen 23.00 bazen 00.00 bazen 01.00 oluyor. Sağdıktan sonra yatıyorum sonra 6-7 saat sabaha kadar sağmıyorum o gece uykum oluyor. Sonra sabah bebek kaçta uyandıysa kalkıp sağıyorum ve ona göre 3 saatte bir gün içinde devam ediyorum. Örneğin bebek 6da uyandıysa 6da sağıyorum sonra 9, 12, 15, 18, 21, 00.00 şeklinde oluyor. Bence çiftli elektrikliyle sağıyorsam 20 dk sağıp 5 dk mola verip 10 dk daha sağıyorum. Eller serbest çiftliyle sağıyorsam düz 30 dk sağıyorum
Bunu da başka birine yazmışım profilimden buldum ekledim yardımcı olsun diye. Ben takviye sadece bestlak damla ve solgar brewers yeast kullandım. Günde 3 kez bestlak 3 kez solgar şeklinde. Her sağım öncesi birini içip sağıma öyle başlıyordum zaten 3 3 toplam 6 ediyor. Örneğin sabah kalkar kalkmaz suya bestlak damlatıp içiyordum sağıma oturuyordum. Sağıp kahvaltı ediyordum zaten 3 saat geçmiş oluyordu sonra solgar içip ikinci sağıma başlıyordum 3 saat sonra yine bestlak sağım böyle böyle