Minnakelifim arkadaşlar sakın inanmayın dolandırıcı arkadaşım 72 limagly aldı 980 tl ye teslim tarihi 10 u yazıyorsa girip balıyorsun 11 12 si 13 sürekli tarih değişiyor. Arkadaş dolandırıldı. Şikayet te bulunucak
tultanhanim Minnakelifim biliyor musunuz hiç üzülmedim. Nedenine gelince, aklınca uyanıklık yapıp bir malı ederinin çok altına almaya çalışmış. 72 magly her yerde 2 bin tl üzerine satılıyor. 36 lısı bile bin tl den fazla. Sadece kendisi mi akıllı? Ondan daha akıllı, uyanık hatta çakal olanlarda böyle sazan gibi avlıyor işte. Nasıl daha ucuza alırım diye düşünürken elindeki paradan da oluyor insanlar. Yinede alır inşallah parasını çocuk oynayıp sevinecek sonuçta.
nnoktaa Minnakelifim yazdığınızı tam anlamadım ben de. Sayfa mı site mi bilmiyorum ancak bazı satıcılar ürünleri yurtdışından getirttiği için tarih sürekli değişebiliyor. Arkadaşım çok bilinen bi sayfadan çorap almıştı. Kendisi de dolandırıldığını sandı 1 ay boyunca kargonuz yolda maili geldi. Ama sonunda ürünleri ulaştı. Yurtdışı kaynaklı bi satıcı ise bu sebepten teslim tarihi değişiyor olabilir bilginiz olsun.
Minnakelifim figencik rüya çocuk sitesinden manyetik blokladan aldı kargo sürekli atıyor kendini hazırlanıyor yazıyor 10 gündğr kargo hazırlanıyor diyor şikayet varda o günden sonra birsürü şikayet oluştu öncesinde hiç şikayet yoktu telefonları arıypruz açmıyprlar dolandırıldı
allwrite Siteye şimdi baktım. Varlığından haberdar değildim. Her şeyin fiyatının, piyasanın ⅓’i kadar olması, üstüne de 4 al 3 öde kampanyası olması bir şeylerin ters gittiğini düşündürmeye yetmedi mi arkadaşınıza?
Minnakelifim allwrite yok malesef bide ben gösterdim siteyi bak ucuz burda diye kadında akşam girmiş sipariş vermiş dolandırılınca suçlu hissettim kendimi ürün eline ulaşmazsa parasını arkadaşıma vericem
Minnakelifim nnoktaa rüya çocuk sitesinden manyetik blokladan aldı kargo sürekli atıyor kendini hazırlanıyor yazıyor 10 gündğr kargo hazırlanıyor diyor şikayet varda o günden sonra birsürü şikayet oluştu öncesinde hiç şikayet yoktu telefonları arıypruz açmıyprlar dolandırıldı. Mağaza kayseri’de adresi yazıyor yurtdışıdeğil
ruveyda_34 Minnakelifim yanı bence sızlık bısey yok sonucta sız sayfaya bakın demıssınız oda bakıp guvenılır mı degıl mı ılk once ona baksaydı kendı hur ıradesıyle sıparıs vermıs sızın zorunuzla degıl kı