Gamze_cnky1 Benim Malatya usulü ıspanaklı ekşili köfte/ ayran. Yarına da inşallah, Urfa Harran kubbe yemeğini yapacam. ( fırın patates , köz sebzeler ) bu ara tencere yemeklerinden sıkıldım. Biraz yöresel :) sizlerde ne var🍗🥩🍝
uykusuzanne__ Gamze_cnky1 ne güzel yemekler hiç duymadım daha önce afiyet olsun şimdiden 😂klasik yemeklerden devam biz pizza 🍕 patates kızartması 🍟 var bugün
Gamze_cnky1 uykusuzanne__ Pizzayı hafta sonu yedik ya size de afiyet olsun 🤗😋 Bazen bunalıyorum. Bunalınca yöresellere geçiyorum. Anadolu iyidir 😃
uykusuzanne__ Gamze_cnky1 benim oğlum çok istedi anne pizza 🍕😂bugün yapıyım dedim her gün olsa yiyecek o kadar ki seviyor Gamze_cnky1 Bunalınca yöresellere geçiyorum. Anadolu iyidir 😃 Yöresel candır😊🥰
uykusuzanne__ Gamze_cnky1 makarnayı da çok sever 😂ben sevmiyorum çok makarna pizza olsada olur olmasa da
anonimli Yoğurtlu patates Pirinç pilavı Yanına ne etsem bilemedim salata mı? Havuç tarator mu? Yoksa ekmek koyayım yesinler😂😂
Gamze_cnky1 anonimli Yoğurtlu patatesle , tarator olmaz gibime geldi, sen bi salata yap en iyisi😀 ama ekmeği de koy yine😀
mihraninannesi010725 Gamze_cnky1 Malatyaliyim bende sizde mi 🌸 afiyet olsun fırında tavuk pilav salata
Gamze_cnky1 mihraninannesi010725 Evet ya Malatya ,kiraz yaprağı bulsam; O ayranlı kiraz yaprağı yapmak istiyorum. Afiyet olsun size de 🤗
nnoktaa Gamze_cnky1 kahvaltılık var bugün. Bi kaç gündür çok ağır yemekler tüketmişiz mideyi dinlendiriyoruz 😂
emirefemom Gamze_cnky1 Afiyet olsun Etli kuru fasülye Pilav Salata , turşu ,yoğurt Allah herkesin sofrasına bereket versin inşallah 🌸