avkatanne kızlar selam, oğlum süpürgelere deli oluyor. ışıklı ve sesli olsun istiyorum ama trendyolda dysona benzeyen süpürgenin yorumları çok kötü 700-800 tl ama bir aya çöp oluyormuş. var mı tavsiye edebileceğiniz ürün? 💞
Pamukhanim_ avkatanne 14 Ocak’ta 400 TL’ye şok markete geliyor sesli ve ışıklı ondan alabilirsiniz biz sesliz 120 TL’ye aldık kızım onuda çok sevdi bayıldı
tultanhanim avkatanne 3 harfli marketlerde oluyor genelde. Yaşadığınız yerdeki büyük şubelere bakın. Ben Ordu da yaşıyorum sürekli oluyor. Standlı 400 tl.
avkatanne JanJan_ artık orada da insanlar sıfır fiyatına yakın ikinci el satmaya başladı ama tekrardan bakayım teşekkür ederim ☺️
allwrite Fisher Price’ınki var bizde. Işıklı, süpürge sesli, şarkılı. Bebeğim çok seviyor. Tavsiye ederiz.
nnoktaa avkatanne önce bimden sonra a101 den aldım. Şu dyson modeli olanlardan 200-300 tl fiyatlarındaydı. 1 ay sonra olmasa da çöp oldu. Çok sert süpürmeye çalışıp sağa sola çarptığı için kırıldı ikisi de. Annemlerde çok eskiden kalma gerçek şarjlı süpürge vardı. Oğluma onu verdim daha güzel oynuyor.
defnevedoruk nnoktaa ay bende ben sakarım sandım herkesin kırılmış, elimden hafifçe düştü çat kırıldı daha aldığımız gibi
defnevedoruk avkatanne bence dyson olanı almayım bizde onun dışında 2 tane daha var onlarda bir sorun yok annem almıştı ışıklı falan ama nerden aldığını bilmiyorum diğeri çekmiyor migrostan almıştım onu
kimbumadam avkatanne Toyzz shoptan aldık hommy markası Tyda da vardır bin lira civarıydı sesli ve gerçekten çekiyor haznesi var😂