cakebabe bu orjinal hali bunları da yapay zekayla ekledim ben aslında kırmızı tonlarında istiyordum ama yeşil de hoşuma gitti koltuklar nubuk kumaş olduğu için ofis görüntüsü de olsun istemiyorum ama bi renk katmak istiyorum sizce hangisi ya da daha farklı bi fikri olan varsa seve seve dinlerimm ❤️
myangelson cakebabe patchwork tarzı bir hali nasıl olur? Koltuklar sade olduğundan arada renkli bir patchwork güzel durabilir gibi geldi yapay zekadan öyle de bir bak bence 😄
catperson cakebabe ben pek anlamam ama koltuklar koyu renk görünüyor halı da koyu olunca daha kasvetli karanlık geliyor bana. Perdeleriniz de koyuymuş. Daha açık tonlarda bir deneme yapabilir misiniz? 🥹
maygirl cakebabe bunlar çok klasik görüntüde.patcwork veya eskitme renkli halılar var onlara bakın isterseniz.
mamaisqueen cakebabe böyle daha güzel bence, halının içindeki renklerden yastık yada tablo da kullanabilirsiniz bütünlük sağlar ⭐️
cakebabe talhamamy teşekkür ederimm ama iskandinav olduğu için silinmiyor doğru düzgün göründüğü gibi 😂 çocuklau evde biraz zormuş
patlakprezervatif cakebabe renkleri beğenmedim 😊 bunun dışında halı boyuda kısa. Salona derinlik katması için halılarınızın kanepelerin altına doğru geliyor olması lazım. Ayaklarına kadar uzanması gerekiyor 🌸
cakebabe patlakprezervatif aslında orjinal halinde baya uzanıyor da bir de yerden ısıtma o yüzden çok kapatmak istemiyorum yeri
thingma cakebabe Yeşil daha hoş olmuş bence duvarınıza da o renklerde güzel tablolar bulup asabilirseniz şahane olur