deletedmom719 Kızlar diş ağrısını en kesin ne geçirir yardım edin lütfen kıvranıyorum resmen hastaneye de gidemiyorum malum salgın yeri heryer. Evde ne deneyip geçirebilirim parol içsem bebeğe zararı olur mu 😭
As_1 deletedmom719 canim dendinox kesinkle kesiyor denee hamileykn kullndim eczacmz önerdi hic bir sakıncası yok
TgbasultAn deletedmom719 evde değilde etinol var kesiyor 1 2 saat icinde baya uzun süre ağrımıyor kırmızı kutusu olan bi ilac . Uzun süre dediğim aylarca😂
1mom1baby deletedmom719 parol içebilirsiniz ama doktora gidin derin bi çürükse ya da iltihap varsa hiç bişey fayda etmez parol anlık geçirir yine başlar
Janss deletedmom719 Sarımsak ezip koymayı deneyin. Biraz tahriş ediyor ama apseli ağrıyı bile kesiyor. Karanfil ve ya karanfil yağı da olur. Geçmiş olsun 🎈
deletedmom719 TgbasultAn teşekkürler aklımda olsun o zaman parol hafif ama tekrarlarsa umarım geçirir
As_1 deletedmom719 kesnkle al bu zaten bebekler için dislerini ckrcgo zaman kullnlyr dış etine sur guzel guzel agrisi gcyr insllh agirmz tekrr disiniz ama agirrsa kesnkle tavsiye ederim geçmiş olsun 😘