tunsu Oğlum 11 aylık 4 aylıktan sonra ellerini bileklerinden değişik bükmeye başladı heycanlanırken. Bana garip geldi herkes heycanlı bebek dedi ama diğer akranlarına baktığımda hiç başka bebekte böyle bir hareket görmedim içime dert oldu sonra büyüdğkçe bu heycanlanmalara el çırpma gibi hareketler eklendi bilekten bükme çok kalmadı ama heycanlanınca ellerini kanat çırpar gibi yapıyor. İstemediği bir yere oturursa sıkılırsa filan kafasını arkaya çarpıp çarpıp duruyor seri şekilde ancak biz kafasını tutarsak duruyor gözümüze bakıp gülüyor sonrasında . Kaç çocuk gelişimciye gösterdim kaç doktora sordum psikologlarla konuştum . Hepsi olabilir yaşına göre normal dediler bana normal gelmiyor ama anne hissiyatımı kimseye anlatamıyorum . Bay bay yapmıyor alkışı bir yapıyor bir bakmıyor isme tepkisi var ama her zaman dönmüyor hatta çoğu zaman dönmüyor hiç anlamlı keşimesi yok.Çok sosyal bir çocuk hemen güler birlikte kitap okuruz ilgiyle bakar butonlara basmayı öğretiriirm basar vs ama birde bi yandan böyle şeyleride var çıldırmak üzereyim herkes evhamlısın bu yaşta bebeğe asla tanı konulmaz 16 aylık olmasını beklemen lazım o zamana kadar düzelebilir diyorlar ama benim içimde hep bir kuşku var . Bu tarz şeyler yaşayan var mı
patlakprezervatif tunsu sadece kendini geriye atmaz ama heyecanlanınca kollarını çırpar, ellerini birleştirip sallar. Ne bay bay ne alkışı var. 4 gün sonra yaşına girecek Ama sosyal bir bebektir, dediklerimi çoğu zaman yapmaz. Adına kafasına göre bakar 😃
tunsu patlakprezervatif Bu adına bakmama beni çok korkutuyor normalmidir acaba bizimkide çok sosyal bir bebek