rmysayck 3 ay 23 günlük oğlum geceleri ağlayarak sık uyanıyor kucağa alınca hemen uyuyor beşiğine koyunca 10 dk sonra yine aynı. Bu durumu yaşayan var mı? Atak ile ilgili olabilir mi ?
elizinannesigeldi rmysayck benimde kızım 3 ay 11 günlük 3 ay 4 günlükken başladı , şuan 1 haftadır arta arta devam ediyor . Bugün saat başı ayaktaydık çok zor 😔 gündüz de hiç durmuyor , gece de ağlayarak uyanıyor . Allah yardımcımız olsun
defne_derya rmysayck aynısını ben de yaşıyorum 7 aylık diş diyorlar ama asla diş belirtisi de yok. Kucağımda uyuyor ve gezmesi nasıl ne yapacağımı ben de şaşırdım
rmysayck elizinannesigeldi çok şükür gündüzleri bir sorun yok ama geceleri bizi mahvediyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
elizinannesigeldi rmysayck o kadar zor uykuya dalıyor ki , Allahım diyorum sen güç kuvvet ver. Şuan ayağımda sallıyorum sırf uykusunu alsın diye , bıraksam hemen uyanacak . Umarım hep böyle devam etmez , çok yorucu süreç
rmysayck elizinannesigeldi keşke ayakta sallayabilsem ama kucakta sallayarak uyuyor ve artık kollarım dayanmıyor :(