dunnobeck Bunu yaşayan sonrasında düzelen var mı? Çok endişeleniyorum, babıldama da yok. İşitme konusunda sorun olduğunu düşünmüyorum, sesli oyuncaklara tepki veriyor ama ismini ne kadar söylesem dönüp bakmıyor, nadiren bakıyor
symstf dunnobeck yaa genelde işlerine geldiğinde bakıyorlar. Benim oğlum 5 aylıkken bakıyordu. Şuan 8 ay 25 günlük sadece canı isterse ve ilgisini çekecek birşey varsa bende onun için bakıyor. Mesela ismiyle sesleniyorum bakmıyor ama mamaaaa diyince dönüp hızlı hızlı geliyor 😂
kubrasahii dunnobeck 12 ay olunca dönmesi beklenir daha kücük bekleyin evham yapmak icin cok kücük bebişinizz..
dunnobeck cnhavva 6-9 ay arası bakması bekleniyor ama genelde çevremdeki bebekler çok erken baktığı için karşılaştırmamam gerektiğini bildiğim halde evham yapıyorum maalesef
psikoanne Şöyle benim bebeğim bakardı hatta 4 aylıkken falan bakmaya başladı , şuan 7 aylık sesleniyorum bakmıyor ama dalga geçer gibi gülüyor yani bilerek bakmıyor gibi oyun haline getirmiş sanki . Sizinde öyle mi acaba
dunnobeck psikoanne Hayır ilgisini hiç çekmiyor, başka şeyler söyleyince ve daha melodili seslenince bazen bakıyor