alpmila Kızlar porlandın bu tabak seti nasıl Çoktandır aklımdaydı arkadaşta da görünce çok beğendim sizce nasıl alınır mı
KahveliVera alpmila sizi zevkiniz bir şey diyemem ama ben takımımın hepsinin aynı olmasını isterim sanki parça tamamlaması gibi olmuş
alpmila KahveliVera ben genelde sade kullanıyorum ama bunu görünce de hoşuma gitmedi değil cok kararsız kaldım
rana0234 Güzel bence , tercih sizin☺Ben genelde sade, modası geçmeyen şeylerden yana kullanıyorum tercihimi. 🥰
zarifhanims alpmila Güzel ama bende Forest, botanical ve cosmos serisi var onlara da bir bakın derim. Özellikle botanical serisini tavsiye ederim ☺️
alpmila zarifhanims forrst serisinin benzeri var bende ama cok düz depil mi sizce de yada ben mi sıkıldım botanical a bakayım onun fincanlarını cok beğeniyorum
allwrite Renkler kesinlikle harika. Bilmiyorum mağazasında gördünüz ama bu ürünlerden oluşan bir masa görmüştüm ve bana çok göz yorucu ve karmaşık gelmişti. Elbette zevk meselesi. :)
suheyliii alpmila tabakları çok beğendim çok güzeller ama şık bişey olarak düşünüyorsanız bu tabaklar şık değil daha çok sportif sanki.
KahveliVera alpmila yok hayır güzeller ama tek desen olsaymış hepsi daha iyi olurdu böyle tekleme gibi duruyor ama zevk sizin güle güle kullanın şimdiden ☺️
suheyliii alpmila günlük durmuyor gayet güzeller biraz renkliler sadece, eğer bi müddet sonra sıkılmicaksanız alın ama seneye modası geçebilir belki. Böyle ikram hazırlaya arkadaşlarınızı çağırdığınız da kullanabilirsiniz sanırım
bkonuk Ben de wild life dı sanırım ismi o seri var 3 senedir severek kullanıyorum bir de porland çok kalitelidir bulaşık makinesinde yıkıyorum hep desenlerinde hiçbir sorun yaşanmıyor. Bu serisi de çok güzel özellikle gün sofralarına yakışır cam servislerle
usenmedimyaptimbirvelet alpmila çok güzel ama bu porlandın eski modeli sanırım. Eski model tercih edeceksem botanical serisini tercih ederdim
alpmila usenmedimyaptimbirvelet baktım da böyle büyük servis tabagu yok ya bir de cosmos var o da cok hoşuma gitti de o da renkli